Doneer €10 aan 3FM Serious Request 2023 en maak kans op een rit in onze NSX!

Kruip zelf achter het stuur óf rijd mee als passagier.

Zoals jullie weten, zijn wij rasechte autoliefhebbers. Net als onze opa Luc dat was. En middels deze actie willen wij hem eren en het gevecht tegen ALS steunen. Een gevecht dat opa Luc helaas heeft verloren.

Kort over opa Luc en zijn Honda NSX
Opa Luc heeft jaren lang gezocht naar zijn absolute droomauto: een rode Honda NSX. Op zijn 77e vind hij ‘m eindelijk. Hij heeft vijf jaar lang kunnen genieten van zijn NSX. Regelmatig reed hij vol trots ritjes met zijn vrouw, zijn vrienden of één van zijn (klein)kinderen. Altijd met een grijns van oor tot oor, altijd maximaal aan het genieten.

De Lekdijk was zijn favoriete weg om te rijden. In zijn laatste maanden kon hij helaas niet meer zelf autorijden. Gelukkig heeft hij nog kunnen genieten van de NSX terwijl Christopher of Julian achter het stuur zat en op de passagiersstoel.

Opa Luc is begin 2018 overleden aan de gevolgen van ALS.

De NSX hebben wij nu in ons bezit en net als opa Luc genieten wij nog altijd van deze bijzondere machine. Meer lezen over opa Luc en het bijzondere verhaal achter zijn Honda NSX? Check het hier:

Zo werkt onze actie:

We werken met een loterij systeem: voor elke €10 die je doneert, voeren wij jouw naam in een randomizer. Doneer je bijvoorbeeld €30, dan voeren wij jouw naam 3x in en maak je 3x zoveel kans op de rit in de NSX. In januari zal de trekking zijn en krijgt de winnaar bericht van ons. (Hoor je niks van ons, dan heb je niet gewonnen.) Dit maken we ook bekend op onze socials (@PWRSLIDE_NL op Instagram en YouTube).

Let op, belangrijk! Stuur na het doneren een mailtje naar info@pwrslide.nl met je naam, telefoonnummer en het bedrag dat je hebt gedoneerd. Zonder dat mailtje weten we jouw naam niet en kun je dus niet meedoen met de loting voor de rit in de NSX. Geen zorgen, wij doen niet aan nieuwsbrieven of andere spam, dus je gegevens zijn veilig.

Doneren doe je op onze actiepagina op 3FM.NL/NSX, of scan de QR code hieronder: