We hebben nieuws: we heten vanaf nu PWRSLIDE. Met een geheel nieuwe look & feel op onze socials en website. Nog steeds zijn we dé plek voor de allerleukste verhalen voor en door autoliefhebbers. Met natuurlijk ook de Powerslide Podcast! En we trappen meteen af met een nieuw seizoen.
De Honda NSX. Op zichzelf al een speciale en unieke auto. Maar het verhaal achter ónze NSX is echt bijzonder. Het is een droomauto voor velen en een droom die uitkwam voor de opa van Christopher en Julian. Dit is het verhaal van onze NSX.
Wat is de charme van een barrel? Marnix van de Weerdhof staat trots bij zijn Audi A6 Avant te glimlachen. "Dit is precies zoals ik hem drie jaar geleden in gedachten had." Lees en beluister deze ode aan de barrel.
Floris groeide op met een E36 op de oprit. Ook nu staat er een E36 bij hem op de stoep, maar wel met de magische badge 'M3'.
Toen ik in 2011 de eerste keer een naar M3 omgebouwde E30 Touring zag, belandde deze meteen bovenaan mijn lijst met droomauto's. In 2019 kwam er eentje te koop. Ik hoefde niet lang na te denken: deze móest ik hebben. Alles over hoe ik aan mijn 'M3' Touring kwam en wat hem zo bijzonder maakt, lees je hier.

DE POWERSLIDE PODCAST

Nog geen genoeg van onze geschreven verhalen? Luister dan naar de POWERSLIDE PODCAST. Onze autopodcast vol verhalen, ergernissen en humor.